Decoració de Nadal a La Rambla de La Mina

La Mina arriba al Mar, felicitats barri de La Mina!

Decoració de Nadal a La Rambla de La Mina : “La Mina Arriba al Mar” és un projecte d’intervenció artística comunitària a l’espai públic.

La proposta suposa la decoració nadalenca de l’espai físic de la Rambla , amb un lema unitari: La Mina arriba al Mar , i amb elements construïts a partir del reciclatge de recipients de plàstic.

Es tracta d’un projecte de col·laboració del que nombroses entitats i veïns i veïnes n‘han sigut protagonistes actius. Així, el resultat és fruit d’una gran participació ciutadana en la que algú hi ha aportat la recopilació de materials, altres el seu enginy creatiu, altres les seves hores de dedicació, altres la disponibilitat d’espais o materials i altres el seu suport en la difusió.

La representació d’un escenari marí no és casual, s’ha volgut simbolitzar el futur de la Rambla que, quan estigui acabada haurà d’arribar al nou port esportiu de Sant Adrià i, amb ell, al mar . I la mateixa Rambla esdevindrà un mar; un mar de relacions, un mar d’activitats, un mar de ciutadans i, en definitiva, un mar de convivència.

Aquesta proposta no ha d’agrair res a ningú sinó felicitar al barri de La Mina, doncs entre tots l’hem fet possible.

Felicitats barri de La Mina!

[Foto: desdelamina.net] [Foto: desdelamina.net]
[Foto: desdelamina.net] [Foto: desdelamina.net]
[Foto: desdelamina.net] [Foto: desdelamina.net]