Descobrim més sobre La Mina amb una proposta fotogràfica al nostre Instagram!

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Que a La Mina hi caben moltes altres Mines no és cosa nova. A nosaltres ens agrada dir que el barri és un territori complex que es pot observar des de moltes mirades i perspectives. I amb cadascuna d’elles podem descobrir racons i històries que ens ajudaran a completar el nostre relat. Per això hem volgut posar en marxa una petita proposta fotogràfica al nostre Instagram, que ens ajudarà a mostrar una visió de la realitat més curiosa i més completa. Ens seguiu?

Recentment a l’Instagram del desdelamina.net hem posat a caminar un petit projecte de fotografia i relat sobre el nostre barri. Es tracta d’una proposta que ens ajudarà a donar conèixer espais, racons, persones i llocs emblemàtics del sota un tema concret.

Amb l’arribada de cada mes, el tema anirà canviant. Això ens permetrà oferir 12 consignes diferents que serviran d’excusa per fer visibles escenaris des de diversos angles. Aquesta és, en gran part, una proposta educomunicativa que encaixa amb la filosofia del desdelamina: fer ús de la comunicació com una eina més de transformació i educació social.

El primer tema escollit ha estat #artibarri. Fins al moment, ja hem publicat alguna de les imatges. I us animem també a vosaltres a fer-ho. Ens podeu fer arribar les vostres fotografies durant tot el mes de gener a través del correu electrònic (info@desdelamina.net) o a través de les nostres xarxes socials.

Cada divendres us compartirem una imatge. I podeu estar al cas de les fotografies que ens fan arribar a través de les històries destacades del nostre Instagram

Amb aquesta proposta, apostem per donar visibilitat a totes aquelles coses positives del nostre barri que el fan diferent i ens fan estimar-lo.