Dones de barri, barri de dones :: Paola Alejandra Anzaldo

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Iniciem aquest especial pel 8M, el dia internacional de les dones, amb una entrevista a la Paola Alejandra Anzaldo Saavedra. Amb ella, encenem càmeres i posen en marxa els micròfons per conèixer algunes de les veus en femení que construeixen el nostre barri. Rostres i noms que sovint passen desapercebuts, però que ens fan i ens transformen com a comunitat.

Advocada i d’origen bolivià, la Paola té 37 anys i en fa 4 que viu al barri de La Mina. A través de la seva mirada, entenem què significa ser dona en el nostre barri i quin és el paper de les dones en les lluites socials que més ens apel·len. La Paola també explica què és el feminisme per a ella i quins són els reptes que aquest afronta en barris com el nostre.

“Si se puede imaginar, se puede crear. Si se crea, llega a existir. Y si existe, se pueden cambiar las cosas”, ens deixa caure la Paola entre pregunta i pregunta fora de càmeres.

Al llarg del mes de març, donarem a conèixer altres veus com les de la Paola. Cada setmana, una dona. I amb cada dona, una història escrita i relatada en femení. Us les compartirem a través del nostre web i de l’Instagram del desdelamina.net. Però us animem també a que ens compartiu les vostres dones importants de La Mina perquè volem emparaular a les veïnes, professionals, àvies, cosines… que fan barri cada dia.

Ens ho podeu fer arribar utilitzant els hashtags #barridedones i #donesdebarri a l’Instagram o enviant-nos un correu a info@desdelamina.net.