El Nadal al barri es veu, s’olora i es tasta!

El Nadal aterra al barri: els arbres del carrer Gregal ja estan engalanats, Les Adrianes ens han atipat i escalfat a parts iguals amb la seva tradicional escudella i les botigues del barri han participat de la Festa del Comerç!

 

      

 

      

 

Les agulles del grup de dones Art-teràpia del Casal de la gent gran no han fallat tampoc aquest hivern i els arbres del barri ho agraeixen. La placeta del carrer Gregal ja llueix plena de colors pels abrics que elles mateixes els han fabricat per tercer any consecutiu. Una imatge, aquesta, que indica que el Nadal ja és a tocar.

La resta de sentits també ho perceben: hem pogut olorar i paladejar la tradicional escudella elaborada pel grup de Dones Adrianes, celebrada el passat 22 de desembre. El caliu de l'activitat servia per acollir a desenes de veïns i veïnes que, de forma gratuïta, podien tastar aquest brou. Si voleu saber com es va desenvolupar la trobada, feu un cop d'ull a la nostra galeria d'imatges!

 

      

 

I també les botigues del barri celebraven l'arribada del Nadal el passat 15 de desembre amb la Festa del Comerç. L'Espai Cultural Font de La Mina acollia la vuitena edició d'aquesta trobada, amb tallers i espectacles per a totes les edats, i organitzada per l'Associació de Comerciants del barri.