El projecte d’expropiació de l’edifici Venus de La Mina no arribarà fins a la primavera.

L’Oficina Tècnica pel reallotjament de l’edifici Venus no preveu la publicació del redactat final del projecte d’expropiació fins, com a mínim, el mes d’abril d’aquest mateix any. Això suposa un retard sobre les previsions fetes fins al moment, ja que es creia poder-lo tenir finalitzat a les primeres setmanes de 2024.

Segons ens comenten des de l’Oficina, el motiu principal de l’allargament en l’entrega final del projecte és el gran volum de feina derivat de la gran quantitat de casos a resoldre i la complexitat de la situació de molts d’ells.

Les previsions comentades en un primer moment, haurien estat fetes a partir de l’experiència per part de l’Incasol en altres processos d’expropiació i reallotjament. No s’hauria tingut en compte, doncs, que en el cas de Venus ens trobem amb una quantitat d’habitatges molt superior al d’altres processos i que aquests poden presentar complexitats importants.

Les veïnes de Venus segueixen esperant amb certa impaciència la redacció final, que permetria continuar avançant en tot el procés i donar pas als següents tràmits per al desallotjament i futur enderrocament de l’edifici. Com és ben sabut, són molts ja els anys d’espera i qualsevol endarreriment suposa l’allargament d’una situació que per a moltes s’està fent difícil de suportar.