El Punt Òmnia PES La Mina ja es troba en marxa!

Amb el nou inici de curs, arrenca també l'activitat al Punt Òmnia PES La Mina. Tallers de tardor, accés als espais oberts i cursos de iniciació a la informàtica són algunes de les propostes que s'ofereixen pel barri.

El curs 2017-2018 engega ben carregat de noves propostes pels veïns i veïnes del barri de La Mina i de Sant Adrià del Besòs. Activitats, totes elles, gratuïtes i obertes a persones majors de 16 anys.

Els dimarts i dijous, pels matins (de 9.30 a 11h) o bé per les tardes (de 18.30 a 20h), el Punt Òmnia PES La Mina et convida a familiaritzar-te amb el món de la informàtica a través d'un curs d'iniciació, on entraràs en contacte amb els ordinadors, faràs els teus primers tastejos a Internet i coneixeràs més aspectes rellevants sobre ofimàtica.

 

       

 

Si el que necessites és posar al dia el teu ordinador, vine al taller de manteniment d'equips informàtics. Posa'l a punt actualitzant programes, fent neteja o reparant-ne el sistema operatiu. Podràs participar-hi cada dimecres, de 17 a 18.30h!

 

      

 

Els dilluns, de 17 a 18.30h, pots formar part del taller d'estimulació cognitiva per a gent gran. Sempre és un bon moment aprendre i per començar a navegar per la xarxa… no et quedis enrere!

 

      

 

I recorda que el Punt Òmnia PES La Mina sempre està disponible per a tu: si busques un espai d'accés lliure a ordinadors i a Internet, el trobaràs de dilluns a dijous, d'11 a 12h i de 16 a 17h, sense necessitat d'avisar amb antelació. En ell podràs connectar-te a la xarxa lliurement!

 

     

 

Recordeu que per apuntar-vos a qualsevol dels cursos o tallers, podeu fer-ho a través del correu electrònic peslamina@xarxaomnia.gencat.cat o trucant al 933 811 578.

Trobareu el Punt Òmnia PES La Mina al c/ del Mar, s/n, a l'edifici de la parròquia Mare de Déu de les Neus.