El Punt Òmnia PES La Mina ja es troba en marxa!

  • Categoria de l'entrada:Cultura / Educació

Amb el nou inici de curs, arrenca també l'activitat al Punt Òmnia PES La Mina. Tallers de tardor, accés als espais oberts i cursos de iniciació a la informàtica són algunes de les propostes que s'ofereixen pel barri.

El curs 2017-2018 engega ben carregat de noves propostes pels veïns i veïnes del barri de La Mina i de Sant Adrià del Besòs. Activitats, totes elles, gratuïtes i obertes a persones majors de 16 anys.

Els dimarts i dijous, pels matins (de 9.30 a 11h) o bé per les tardes (de 18.30 a 20h), el Punt Òmnia PES La Mina et convida a familiaritzar-te amb el món de la informàtica a través d'un curs d'iniciació, on entraràs en contacte amb els ordinadors, faràs els teus primers tastejos a Internet i coneixeràs més aspectes rellevants sobre ofimàtica.

 

       

 

Si el que necessites és posar al dia el teu ordinador, vine al taller de manteniment d'equips informàtics. Posa'l a punt actualitzant programes, fent neteja o reparant-ne el sistema operatiu. Podràs participar-hi cada dimecres, de 17 a 18.30h!

 

      

 

Els dilluns, de 17 a 18.30h, pots formar part del taller d'estimulació cognitiva per a gent gran. Sempre és un bon moment aprendre i per començar a navegar per la xarxa… no et quedis enrere!

 

      

 

I recorda que el Punt Òmnia PES La Mina sempre està disponible per a tu: si busques un espai d'accés lliure a ordinadors i a Internet, el trobaràs de dilluns a dijous, d'11 a 12h i de 16 a 17h, sense necessitat d'avisar amb antelació. En ell podràs connectar-te a la xarxa lliurement!

 

     

 

Recordeu que per apuntar-vos a qualsevol dels cursos o tallers, podeu fer-ho a través del correu electrònic peslamina@xarxaomnia.gencat.cat o trucant al 933 811 578.

Trobareu el Punt Òmnia PES La Mina al c/ del Mar, s/n, a l'edifici de la parròquia Mare de Déu de les Neus.