Els nens i nenes de La Mina es queden temporalment sense Casal Infantil

  • Categoria de l'entrada:Educació

El silenci de la Generalitat de Catalunya entorn a la data i la quantia de la subvenció per al projecte ha obligat a tancar temporalment, des de l'1 de Gener d'aquest any, el servei amb més de 30 anys d'història en el barri.

L'any 2012 ha començat amb una mala notícia pels nens i nenes de 6 a 12 anys que disfrutaven de les activitats lúdico-educatives que ofereix el Casal Infantil de La Mina. Si el passat 2011 vam poder celebrar els 30 anys d'un projecte que ha conseguit construir un referent en l'educació no-formal per a varies generacions de families del barri, avui n'hem de lamentar el tancament temporal.

casalinfantil

Tot i que la Generalitat, segons informen des del pròpi Casal, ha confirmat l'interès en la continuitat del projecte i en assumir-ne el seu finançament, un 90 % segons un conveni plurianual amb l'entitat gestora l'any passat, el silenci en quant a determinar la quantia i la data de la convocatòria de la subvenció, ha obligat els responsables del Casal a tancar temporalment fins a rebre noticies per part de l'administració.

Voliem donar tot el nostre recolzament a educadors i educadores, nenes i nens, families… i oferir tot el nostre suport per a que el Casal pugui tornar a reobrir ben aviat.