Estadístiques 2012 a desdelamina.net

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Us convidem a fer una ullada a les dades recollides durant el darrer any 2012.

Una de les formes més habituals de mesurar l'impacte i l'activitat de una pagina web es per mitja de les dades estadístiques. Aquestes dades son recollides per una eina a la xarxa que permet portar un control de la evolució de certs aspectes de la web: des de el nombre de visites al país o idioma que utilitzen els nostres visitants.

Durant aquests dotze mesos (de gener a desembre de 2012) ens han visitat 6452 usuaris que han fet unes 8233 visites.

 

En aquestes visites, s'han vist unes 14291 pagines (articles, actes d'agenda,…) el que significa que cada visita ha estat en unes 1,74 pagines de mitjana. I aquestes visites han tingut una duració mitja de 3.02 minuts.

La majoria d'aquestes visites s'han fet utilitzant el Mozilla Firefox (un  66,43% de les vegades),  seguit de Microsoft Internet Explorer (un 17,75%), Google Chrome (un 10,98%), Safari (un 3,04%).

L'idioma més emprat es el català, seguit del castellà tant en la seva versió espanyola com internacional, i de l'anglès nortamericà.

Les visites a la nostra web, arriben per una amplia majoría per tràfic directe. Quan no és així, la majoria de visites que arriben a la nostra web és al fer una cerca de serveis o entitats del barri.