Foto de la setmana: Celebració de la diada de Sant Jordi al barri de La Mina

El passat dia 23 d’abril es va celebrar la diada de Sant Jordi. En aquest dia tan especial en el que els llibres prenen els carrers al barri es van organitzar diverses activitats amb la finalitat de compartir cultura, amor i imaginació.

Tal com ja van anunciar, diferents entitats del barri de la Mina van sortir als carrers per omplir-los de roses i llibres. Les Adrianes van preparar una paradeta de llibres, roses i xocolata desfeta, i l’Associació de Veïns i Veïnes de La Mina van obrir les portes del seu local oferint roses a tothom (inclosa l’alcaldessa que va passar a saludar).

Els joves de la UEC (Unitat d’Escolarització Compartida) junt amb l’entitat d’Avismón es van encarregar de repartir roses per les cases del districte de Sant Martí, de manera que les persones grans en situació de soledat no desitjada també van rebre la seva rosa de Sant Jordi.

Un any més, també els comerços del barri es van sumar a la festa regalant una rosa molt dolça i. finalment, el dimecres 24 es van lliurar els de premis del Concurs Literari de Sant Jordi, organitzat per la Fundació Privada Pere Closa.

Imatges de la diada de Sant Jordi al barri de La Mina: