Gran inauguració del nou espai de trobada de les Adrianes que permetrà ampliar el ventall d’activitats

Després d’anys de reclamacions per a un espai més dignificat, aquest dimarts el grup de dones Adrianes han pogut finalment inaugurar el nou local amb una gran festa en què no ha faltat de res.

Durant els parlaments s’ha reivindicat el valor de les organitzacions de dones de La Mina i la seva activitat i bona predisposició per tot el que fa referència al barri. De la mateixa manera, s’ha agraït la feina feta per part de totes les persones implicades en fer que el nou local fos una realitat i s’ha recordat la figura de Maria Àngels Rosell Simplicio, en el seu dia una de les fundadores del grup de dones Adrianes.

Amb una nombrosa presència de veïnes del barri així com de l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs i altres regidores del municipi, les Adrianes es mostraven del tot satisfetes i contentes amb el canvi d’espai que compta amb més amplitud i llum natural. El títol de “joia de la corona”, però, se l’ha endut el lavabo, ja que l’antic local no disposava de bany ni d’accés a aigua corrent.

S’inicia doncs una nova etapa en aquest grup de dones històric al barri, que ara espera poder continuar amb les seves activitats habituals i, fins i tot, ampliar-les per acollir tallers de memòria o d’informàtica bàsica entorn la telefonia mòbil.