La Mina fa d’escenari per a Centauro, la nova pel·lícula de Netflix

  • Categoria de l'entrada:Cultura

No és la primera vegada que el nostre barri fa d’escenari per a alguna peça audiovisual. Així us ho vam compartir fa uns mesos en l’especial “La Mina com a plató”. I a aquesta llarga llista, cal sumar també ara la pel·lícula Centauro, produïda per Netflix, que ha escollit alguns carrers i l’edifici Venus per al seu rodatge.

La setmana passada els voltants de l’edifici Venus van acollir càmeres, micròfons i espectadors. Aquesta vegada el rebombori no tenia res a veure amb l’impacte mediàtic que acostuma a tenir el bloc, sinó amb la filmació de la pel·lícula Centauro, una producció de Netflix que s’estrenarà en el 2021.

Dirigit per Daniel Calparsoro, el film ha escollit diferents localitzacions entre Aragó, França i Catalunya per desenvolupar el seu rodatge. I La Mina ha estat un dels racons escollits per enregistrar les imatges.

Protagonitzada per Àlex Monner, qui va poder conèixer el nostre barri gravant, i per Begoña Vargas i Carlos Bardem, la pel·lícula es defineix com un thriller basat en ‘Burn out’, creació de Yann Gozlan.

Centauro gira entorn la història de Rafa, un pilot professional de motociclisme que posa el seu talent al servei d’una organització criminal per sostenir a la seva família. Aquesta ficció, assegura el seu director, “és un carrussel d’emocions on les seqüències d’acció es barregen amb moments íntims dels personatges”.

El rodatge de la pel·lícula Centauro al barri va atraure al veïnatge i als vianants, que s’aturaven a peu de carrer per observar les escenes. Aquesta atracció es va traslladar també a les xarxes socials, on hem pogut veure imatges i publicacions sobre la jornada de gravació. Per veure la pel·lícula sencera a les pantalles, però, encara haurem d’esperar uns mesos.