L’Independent de Sant Adrià, només a internet

  • Categoria de l'entrada:Cultura / Societat

A l’editorial del ultim numero, l’Independent anunciava un canvi de format forços. Ara aquesta publicació deixa el format impres i només es realitzara una versió digital. Això si, també informen que no es un adeu.

independent124.JPG 

A l’editorial ens informen que continuen amb el seu "compromís real d’apropar la vida política i social a la ciutadania, i establir vincles entre el poder públic i els habitants d’aquesta vila".

Ara la publicació potenciara el seu lloc web "perquè esdevingui una veritable eina de difusió d’informació local i de plataforma d’opinió i debat. Podrem encaminar els nostres esforços en aquesta direcció. Sempre ho ha estat, però a partir d’ara l’espai virtual és el vostre espai. Igual que hem fet amb el mitjà escrit, ara teniu l’oportunitat de fer vostra la web de  L’Independent amb els vostres comentaris de l’actualitat, les votacions a les enquestes o les cartes a la directora."

I per acabar, l’editorial reafirma la seva presencia a la ciutat: "S’imaginen Sant Adrià sense L’Independent? Aquesta pregunta l’hem utilitzat en diverses ocasions per reivindicar elnostre arrelament en la vida pública de la ciutat. Continua vigent. Així que seguim demanant la vostra col.laboració i interés per fer de Sant Adrià una ciutat normalitzada, democràtica, moderna i plural. Seguirem al peu de canó. Seguiremexercint el nostre paper de vigilants, perquè a nosaltres ens vigila de molt a prop la ciutadania. Seguirem cobrint l’actualitat d’aquesta ciutat, fent arribar les preguntes i dubtes dels adrianencs a les oïdes adequades, generant opinió i fomentant el debat a la ciutat."