“Mirades de Futur”, un projecte d’apoderament per a professionals gitanes

La Fundació SURT, en col·laboració amb la Fundació Pere Closa i el finançament de l'Open Society Foundations, ha dut a terme un projecte d'apoderament de professionals gitanes. La iniciativa queda recollida en un vídeo que mostra el recorregut d'un any de treball.

      

 

El passat 20 de juny, la Fundació SURT i la Fundació Pere Closa emetien la projecció del vídeo "Mirades de Futur", un recull dels millors moments que ha protagonitzat aquest projecte d'apoderament de professionals gitanes.

La iniciativa, que s'ha dut a terme des del mes de juliol del 2016 fins el mes de juliol del 2017, ha vetllat per fomentar la sensibilització i la igualtat de gènere i prevenir la violència masclista en la comunitat gitana.

"Ens queda molta feina per fer. Les ulleres per mirar amb perspectiva de gènere ja les dueu posades", assegurava durant l'acte a les assistents la Paqui Perona, mediadora i coordinadora de projectes de SURT al barri de La Mina.

L'esdeveniment també va comptar amb una Taula Rodona on es van compartir experiències de tècniques educatives i promotores escolars de la Fundació Pere Closa.