Moltes felicitats desdelamina.net

En motiu del nostre aniversari hem demanat a diverses persones i entitats que s’apuntin a celebrar-ho amb nosaltres. Aqui tenim la opinió del alcalde de Sant Adrià, valorant aquests cinc anys d’experiència de desdelamina.net

Ja fa cinc anys que es va crear desdelamina.net. Un portal que va néixer envoltat d’il•lusió i amb l’objectiu de ser una eina d’informació útil sobre la Mina.

Ara, amb la perspectiva d’aquest cinquè aniversari, podem dir que no només s’ha assolit aquesta fita sinó que desdelamina.net ha contribuït a acostar la veritable realitat del barri als ciutadans i ciutadanes, i a trencar amb alguns tòpics injustos sobre la Mina.

Aquest web ens ha mostrat i ens mostra una Mina plena de vitalitat, amb un teixit associatiu que es mou, un barri ple d’idees on s’organitzen activitats de tot tipus i adreçades a tots els públics. En definitiva, una pàgina web que explica el dia a dia de la important transformació que el barri està vivint en els últims anys i que dóna a conèixer el dinamisme d’aquest indret de Sant Adrià.

Animo, doncs, tot l’equip que fa possible desdelamina.net a continuar amb la seva tasca de difusió del barri i els desitjo que puguin celebrar molts més aniversaris.

Moltes felicitats!

Jesús M. Canga Castaño
Alcalde de Sant Adrià