Novetats a curt i mitjà termini per a les Tres Xemeneies del litoral de Sant Adrià de Besòs

  • Categoria de l'entrada:Espai públic

Tal com ha informat recentment l’ajuntament de Sant Adrià de Besòs hi ha hagut alguns anuncis de projectes relacionats amb l’edifici de les Tres Xemeneies del litoral de Sant Adrià de Besòs. Tot això se suma als plans urbanístics previstos a la zona, als que entitats veïnals han mostrat el seu desacord. Ara, però, es tracta de projectes que impliquen de forma més específica l’edifici.

Les Tres Xemeneies s’obriran al públic amb motiu del Manifesta 15

Entre el setembre i el novembre d’enguany se celebra de forma descentralitzada a diferents municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, el festival itinerant de cultura contemporània anomenat Manifesta. Les Tres Xemeneies acolliran una de les tres seus de la biennal cultural sota la temàtica ‘Imaginant futurs’.

aquí més informació

S’inicia els tràmits per a la licitació del projecte per l’edifici Turbines

En el marc del projecte a mitjà termini del ‘Catalunya Media City’, el hub audiovisual digital i del videojoc, cal fer un procés de rehabilitació de la nau Turbines. Amb aquestes obres s’ampliaria la superfície disponible dels de 22.6000 m² actuals, fins als 35.000 m². Es preveu iniciar les obres l’abril de 2026.

aquí més informació