Pedalada popular contra el canvi climàtic

El punt de trobada de Sant Adrià és a les 12.30 h. entre Miquel Servet i Joaquim Blume

El diumenge 23 de setembre l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha organitzat una pedalada popular contra el Canvi Climàtic. També hi participen els Ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet i de Badalona. Aquesta activitat s’inclou dintre de de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

El punt de trobada de Sant Adrià és a les 12.30 h entre Miquel Servet i Joaquim Blume, al final de la rampa d’accés al Riu. En aquest punt els participants podran recollir un obsequi i signar el seu compromís contra el canvi climàtic. Des d’allà es farà un recorregut del municipi fins el pont que creua el riu Besòs, es passarà pel Parc de la Pau i es seguirà fins a Badalona.

Qui ho prefereixi pot fer un recorregut més llarg i sortir a les 11.30 des del parc de Montigalà de Badalona per després a les 12.30 coincidir al punt de trobada de Sant Adrià de Besòs.

Recorregut complet

Des del Parc de Montigalà de Badalona (11.30 h) s’inicia un recorregut fins a Santa Coloma de Gramenet, es baixa al parc Fluvial fins a Sant Adrià de Besòs, es surt per la Rambleta (12.30 h) fins el pont que creua el riu Besòs, s’arriba fins el parc de la Pau i es torna cap a Badalona pel passeig Marítim fins al punt final a la Rambla de Badalona.