Posem en marxa el concurs #ILoveLaMina!

Volíem que l’estiu ens portés el caliu i l’amor de totes vosaltres i creiem que el concurs #ILoveLaMina ens serveix d’excusa perfecte per reivindicar l’estima i l’orgull cap a la nostra comunitat. Per això hem decidit impulsar aquesta petita campanya de visibilització, oberta a totes les persones que us sentiu cridades a participar, sigueu o no del barri de La Mina.

Amb el concurs, dinamitzat a través de l’Instagram @desdelamina, podreu donar a conèixer els racons del territori més especials per a vosaltres o simplement lluir el lema #ILoveLaMina per allà on estigueu viatjant. La consigna és compartir una fotografia del paisatge o l’escenari que trieu amb l’enganxina #ILoveLaMina com a protagonista.

Quan podem participar?

El concurs #ILoveLaMina inicia el 28 de juny i finalitzarà el 25 de juliol. Al llarg d’aquest termini, podreu compartir tantes imatges com desitgeu! I l’entrega de premis tindrà lloc entre els dies 26 i 27 de juliol.

Com podem participar?

És important que tingueu present aquestes passes:

1. Si encara no ho feu, cal que seguiu el nostre compte a Instagram @desdelamina.

2. Compartiu una imatge inspiradora i creativa amb l’enganxina #ILoveLaMina, amb l’escenari o el paisatge que vulgueu, sigui del barri de La Mina o d’arreu del món.

3. Etiqueteu-nos a la publicació i feu servir el hashtag #ILoveLaMina. Si el vostre compte és privat, envieu-nos per missatge directe una captura de pantalla sobre la publicació.

I estigueu ben atentes al nostre perfil per estar al dia de les novetats del concurs!

Com podem aconseguir l’enganxina #ILoveLaMina?

Per poder compartir les imatges amb l’enganxina #ILoveLaMina, caldrà que us la descarregueu abans. La podreu imprimir o utilitzar un dispositiu per projectar-la a la vostra foto.

Què podem guanyar si hi participem?

Les tres guanyadores podran endur-se un lot format per:

– Una bossa del desdelamina

– Una samarreta d’Objectiu Venus

– Productes d’Abacus Cooperativa

– Productes d’AlterNativa3

Quants premis hi haurà?

El concurs tindrà tres guanyadores, una per a cadascuna de les següents categories:

Premi popular: a la publicació amb més m’agrada.

Premi Jurat: escollit per Clàudia Frontino, Sandra Pardo i Andreu Aneas.

Premi KM.0: escollit per l’equip del desdelamina, a la millor imatge del nostre barri.

Molta sort a totes les participants! Si teniu dubtes, feu-nos-els arribar per correu electrònic info@desdelamina.net o per missatge directe al nostre Instagram @desdelamina… Ens trobem a les xarxes!