Nou rècord! La 4a Milla de La Mina reuneix un miler d’esportistes per fomentar la vida saludable al barri

La 4a edició de la Milla de La Mina, celebrada aquest passat dijous 21, es consolida com la cita esportiva popular del barri establint un nou rècord de participació. Gent de totes les edats, a partir de 5è de primària, van participar en les diferents sortides pel traçat d’un quilòmetre sis-cents metres recorrent els carrers de La Mina.

Amb un miler de persones inscrites, mai tanta gent s’havia reunit per fer esport i fomentar la vida saludable en la cita anual de l’alumnat i professorat de 2n d’ESO de l’Institut Escola La Mina. La jornada va ser festiva i animada, amb arribades a meta emocionants acompanyades del suport del públic que va sortir a animar.

Hi va haver premis per a totes les categories, així com per a la persona corredora més jove i la de més edat. Un reconeixement a l’esforç realitzat, tot i que el premi ha de ser també conjunt per l’èxit d’organització i participació. L’esdeveniment ha comptat amb el suport d’Aigües de Barcelona, el TRAM i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.