Recull d’una gran XXI Setmana Cultural: fotos, videos, tuits …

Gràcies al treball, il.lusió i esforç de totes les entitats i associacions del barri, la Setmana Cultural va tornar a ser el gran moment per trobar-nos i compartir el treball per a construïr, entre totes, un barri cada dia millor.

Aquesta setmana té un caràcter clarament reivindicatiu, ja des de la primera edició l’any 1986. Una setmana en que les entitats, any rere any, confeccionen un manifest amb les reclamacions i reivindicacions de millora del barri. El manifest d’aquest any no podia obviar la actual situació de crisi, però, incidint en que la solidaritat és la millor arma per a afrontar les situacions complicades. 

Ja vam recollir els actes del primer dia  en aquest article, Recull de les activitats del 1er dia :: XXI Setmana Cultural, i de la presentació, el dimecres, del llibre de l’Arxiu Històric del barri  "El Camp de La Bota, un espai i una història", que va omplir de gom a gom la sala d’actes de la biblioteca i  que desdelaminaTV  va emetre via internet. Us el deixem a continuació per a que ho disfruteu en diferit.

El dijous va ser el dia de la ruta amb bicicleta organitzada pels Agents Cívics, el taller amb families del Projecte Educatiu de Sant Adrià de Besòs, els tallers al parc, el circuit per a persones amb discapacitats i la xerrada de l’Associació de Comerciants que va presentar el nous servei d’assessoria legal i fiscal pels associats. El divendres, per a acabar, el gran sopar de germanor i el ball.

Destacar que tots els actes van concòrrer amb èxit tant d’assistència com pels objectius assolits, com es pot apreciar en les fotos que hem recollit en la següent galeria:

 

Durant els dies de Setmana Cultural, va córrer pel twitter el hashtag que va recollir més de 130 tuits de més de 30 usuaris que van anar narrant en, temps real, els actes d’aquesta setmana. En el seguent enllàç, trobareu el recull d’aquest tuits.