Sant Adrià comença a celebrar els seus 1000 anys

El proper any 2012, es compliran 1000 anys de l’existència del primer document escrit on hi apareix el nom de la nostra ciutat. L’Ajuntament de Sant Adrià, junt amb les associacions i entitats de la ciutat, està preparant per a l’any vinent els actes de commemoració d’aquest Mil.lenari.

logosmillenari.jpg

Però, per començar a preparar-nos i anar coneixent aquest mils anys d’història, no haurem d’esperar fins al pròxim Gener.
Ja ha començat el concurs per a elegir el que serà el logotip commemoratiu. L’Ajuntament ha creat una pàgina web per a recollir els vots online, a la vegada que s’han habilitat espais per a la recollida de vots analògics: el Centre Cultural Besòs (pl. de Josep Tarradellas, s/n), de dilluns a divendres, de 16 a 21 h; i la Biblioteca Font de la Mina (c. de Ponent, 21-25), de dilluns a divendres, de 16 a 20 h. En el marge esquerre, el Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor (pg. de la Rambleta, s/n), de dilluns a divendres, de 16 a 21 h; el Casal de Cultura (c. de la Mare de Déu del Carme, 22), de dilluns a divendres, de 16 a 21 h; i l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (pl. de la Vila, 12, planta baixa), als matins, de dilluns a divendres, de 9 a 13.45 h i, a les tardes, de dilluns a dijous, de 16 a 18.45 h.

>>Aquí el link per si us animeu a votar

Però, oficialment, el programa d’actes commemoratius començarà amb un cicle de xerrades els propers 22, 24 i 29 de novembre, 1 i 13 de desembre. El Cicle de Xerrades Pre-Mil.lenari (1012-2012) pretén que a partir de les conferències de reconeguts historiadors donar a conèixer diferents moment de la història de la ciutat i així entendre millor el Sant Adrià del s. XXI

 

>>El programa complert del Cicle de xerrades