Sostenibilitat, aprenentatge i experimentació, amb la tornada de la Jugatecambiental!

La Jugatecambiental del Parc del Besòs torna a estar en marxa. El programa, promogut per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), arrenca la temporada de tardor amb activitats per a tota la família.

 

       

 

Els diumenges tornen a ser una estona de joc i experimentació per a grans i petits del municipi. Amb la tardor, es posa novament en marxa la Jugatecambiental del Parc del Besòs, una iniciativa que ofereix activitats guiades per conèixer l'entorn natural més proper.

L'estima i el respecte pel medi ambient i el civisme són els valors que més es treballen des d'aquest programa. A través de tallers i de manualitats, de itineraris, conta-contes, jocs col·lectius i un racó de llibres, la Jugatecambiental es converteix en un espai d'aprenentatge sobre sostenibilitat per a tota la família.

L'accés a aquests recursos és gratuït, així com ho són totes les activitats que s'hi organitzen, dirigides per persones educadores i tècniques. I hi podeu participar cada diumenge, entre les 11.30 i les 13.30h, dirigint-vos a La Capsa dels Jocs (c/ Cristòfol de Moure -davant dels Mossos d'Esquadra).

La Jugatecambiental forma part d'una proposta nascuda des de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que s'estén per una xarxa de 36 parcs metropolitans, i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i del Consorci del barri de La Mina.

No dubteu en fer un cop d'ull al programa d'octubre de la Jugatecambiental del Parc del Besòs!