Un 2019 molt comunitari al desdelamina.net!

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Sabem que els ritmes diaris i els ritmes d’internet són accelerats. I sabem que és difícil decidir on posar l’atenció entre tants titulars i tantes piulades. Perquè és força probable que us hagi passat per alt algun tema d’interès sobre el barri, hem volgut facilitar-vos una mica la feina fent un recull dels articles més destacats del desdelamina.net durant el 2019!

El 2019 va ser un any marcat per la força del moviment comunitari, i nosaltres vam gaudir molt sumant-nos a aquestes transformacions i escrivint per explicar-vos com les estàvem vivint. Objectiu Venus, l’actualitat política, l’exaltació de la cultura de barri, les propostes feministes de la comunitat, l’espai públic i les iniciatives de millora de la convivència o les bones notícies protagonitzades per les entitats i pel pebMINA han definit un any ple de moviment i de nous camins. 

I nosaltres, al desdelamina.net, hem optat per reunir totes aquestes novetats i presentar-vos-les a l’anuari 2019. Un butlletí que podeu rebre mensualment si decidiu subscriure-us!