Un comiat refrescant i saludable

Com cada final d’estiu la Ludoteca Toc Toc ha convidat les famílies i a les entitats del barri a gaudir d’un esmorzar d’allò més refrescant i saludable.

 
L’últim dia a la gran festa de comiat del casal amb les famílies, s’ha fet un esmorzar saludable, amb una taula plena de fruites de tos colors i tots els sabors de l’estiu.


[Foto: desdelamina.net]

Hi ha hagut exposades les fotografies que s’han anat fent al llarg dels dies de casal d’estiu, i les famílies han tingut un dvd de record.


[Foto: desdelamina.net]

El casal d’estiu ha funcionat durant tot aquest mes de juliol amb 50 places disponibles i vuit monitors per atendre el grup de nens i nenes de 3 a 5 anys que van gaudir d’un programa d’activitats ambientat en el món dels planetes i les estrelles.


[Foto: desdelamina.net]

El programa d’aquestes, gairebé, cinc setmanes de casal, combina les activitats que es fan dins l’espai que la ludoteca té a l’escola Mediterrània, decorat com un gran univers, i les activitats al patí, on s’hi han instal·lat tres piscines inflables per a les activitats relacionades amb l’aigua.