Un patio para jugar

El passat dilluns molts veïns i veïnes del barri vam veure com una maquina excavadora començava a tirar al terra el mur que rodeja el Casal Cívic del barri.

En aquell moment es va començar a veure el pati interior del casal i l'entorn del seu edifici. Aquesta era l'objectiu principal del projecte del Casal Infantil de La Mina anomenat "Un patio para jugar"

 

El Casal Infantil havia iniciat fa temps els contactes amb l'Ajuntament i la Generalitat per fer aquesta proposta de obrir aquell espai al barri superant la presencia del mur de formigo que no resultava segur ni evitava les entrades indesitjables que provocaven actes de vandalisme.

Així una carta feta pels nens i nenes del Casal va arribar al president Artur Mas a mans del regidor d'educació Grego Belmonte. El Casal també agraeix l'esforç de les regidores Mireia Hernàndez i Pepi Perez.

El projecte fara l'enderroc de tot el mur i després instal·lara una nova cerca metàl·lica que permetrà donar més visibilitat a tot aquell racó del barri.

 

 

Ara comença una nova etapa de sensibilització sobre la cura d'aquest espai i la participació de tothom per la seva renovació i conservació.