Vas desconnectar del nostre web en el 2018? Ja no tens excuses amb el resum de l’anuari!

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

El 2018 va ser un any de celebracions, de noves vivències i d’històries que us vam explicar amb vora 100 articles al nostre web. Un web, per cert, recentment estrenat: més modern, més accessible i més visual. I avui, abans que acabi el primer mes del 2019, volem fer un repàs dels moments més destacats del passat any.

Per això us compartim l’anuari del 2018: un recull de texts que parlen de feminismes, de moviments socials i reivindicacions, de l’interès que el barri desperta en els mitjans de comunicació, dels reptes educatius de La Mina i de tot allò que ha construït més vida en la nostra comunitat. I també, és clar, de la celebració dels 15 anys del nostre projecte, del concurs I Love La Mina i del reconeixement que vam rebre dels Premis La Confederació 2018.

Entenem que no poguéssiu estar al cas de tot el que vam publicar, però ja no hi ha més excuses… Tot plegat ho podeu consultar a través de l’enllaç al “butlletí de l’anuari ddlm”. 

I si el que voleu és rebre cada mes un resum d’allò que ha ressonat al nostre web, inscriviu-vos al ddlm exprés i aterrarem mensualment al vostre correu electrònic!

 

Imatge de l'anuari ddlm 2018