VI Fira de Nadal al barri de la Mina

El proper cap de setmana (19, 20 i 21 de desembre) se celebra la VI Fira de Nadal al barri de la Mina, al carrer Raimon de Penyafort, organitzada per l'Associació de Comerciants i on podrem trobar productes artesanals, decoració nadalenca i moltes actuacions culturals i artístiques.

VI Fira de Nadal de la Mina

El Nadal va arribant al barri de la Mina. L'altre dia parlàvem del concurs de decoració nadalenca d'escales i avui ens fem ressò de la 6a edició de la Fira de Nadal, organitzada per l'Associació de Comerciants del barri.

La Fira se celebrarà el divendres 19, dissabte 20 i diumenge 21 de desembre al carrer Raimon de Penyafort, a la cruïlla amb Cristòbal de Moura (veure mapa). La inauguració serà el divendres a les 18h30 i comptarà amb actuacions artístiques de hip-hop, zumba, clàssica espanyola i dansa del ventre a càrrec de l'Associació Amics del Besòs. També hi haurà una xocolatada.

El dissabte les parades estaran obertes tot el dia, de 10 a 21h i podran trobar-s'hi productes de decoració nadalenca, torrons, embotits, neules, així com objectes de regal per aquestes dates. Al llarg de tot el dia hi haurà també actuacions musicals i un pica-pica a les 13h, moment en què es donaran a conèixer les persones premiades en el 6è concurs de truites.

El diumenge serà el darrer dia de la Fira, que comptarà amb l'actuació dels Castellers de Sant Adrià (11h) i més actuacions musicals. Serà també el moment de donar els premis del concurs d'aparadors i del concurs de truites.

En resum, doncs, un cap de setmana farcit d'activitats artístiques i culturals per rebre el Nadal al nostre barri.