Èxit de participació a La Milla de La Mina

  • Categoria de l'entrada:Educació

Més de 700 persones s’han inscrit a La Milla de La Mina. I és que aquest dijous 30 de març els carrers del barri s’han omplert de corredors i corredores per aquesta iniciativa liderada per l’Institut Escola La Mina. És la tercera edició de La Milla i el veïnatge i les entitats s’han tornat a sumar per a la promoció d’un estil de vida més saludable.

Ja us ho vam compartir a inicis de setmana: l’alumnat de 2n d’ESO de l’Insitiut Escola La Mina ho tenia tot preparat per celebrar la cursa. Després de tres mesos de feina i organitzat per comissions, el grup motor d’aquesta iniciativa estava llest per fer-nos gaudir d’una jornada esportiva trepitjant territori.

El matí arrencava amb la primera categoria de participants: estudiants de secundària dels instituts del municipi. Seguidament, es posaven en marxa els majors de 16 anys i veterans i veteranes. I el darrer torn era per les alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Sant Adrià de Besòs.

Enguany, la novetat ha recaigut en el recorregut. És la primera vegada que la cursa ha passat per la rambla de Camarón. En total, han estat 1,6 km de ruta circular. D’aquesta manera, el nou camí ha permès ‘alliberar’ el CAP La Mina, que no ha quedat encapsulat per la cursa.

La Milla ha conclòs amb l’entrega de premis per a les guanyadores de les diferents categories, amb un reconeixement especial per a la participant més gran i a la més jove. Un tancament que ha comptat amb la dinamització del grup de percussió de 1r d’ESO de l’Institut Escola La Mina i integrants del grup Brincadeira.

Des del desdelamina.net, volem reconèixer l’esforç de l’alumnat i l’acompanyament del professorat del centre. L’acte ha comptat també amb el recolzament d’Aigües de Barcelona, el TRAM i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.