Gaudeix aquest Nadal de l’aparcament gratuït a la plaça de la Vila

Aquesta iniciativa entrarà en vigor a partir del pròxim 20 de desembre.

El passat mes d’octubre es va obrir el nou aparcament a la plaça de la Vila. Ara quan el Nadal està molt a prop i tothom anem amb presses per comprar, carregats amb bosses i sense saber on deixar el cotxe, els botiguers de Sant Adrià volen facilitar-nos la feina.

La Federació d’Associacions de Comerciants de Sant Adrià (FACOSA) i el Mercat de Sant Adrià, han pres la iniciativa en col·laboració amb EUSAB (Estacionaments Urbans de Sant Adrià de Besòs) i REGESA Aparcaments, de regalar als seus clients tiquets d’aparcament quan facin les compres.

Amb aquesta proposta tots podrem anar de botigues més tranquils. D’una banda, tindrem la comoditat de deixar el cotxe en un aparcament segur i ampli i, d’altra, ens facilitarà les nostres compres o gestions per la seva ubicació al centre mateix de Sant Adrià. La iniciativa, que es posarà en marxa a partir del 20 de desembre, ens ajudarà a moure’ns fàcilment per tot el perímetre comercial i alhora evitarem la congestió de vehicles en el nostre municipi.

Per poder gaudir d’aquest avantatge només hem de demanar el nostre tiquet d’aparcament, quan anem a comprar a un dels comerços col·laboradors d’aquesta iniciativa, que es distingiran amb una placa.