Propostes a La Mina pel 25N, dia contra les violències masclistes

Com cada any les entitats i projectes del barri de La Mina es mobilitzen per reivindicar el dia contra les violències masclistes. Fa poc ja us comentàvem que al desdelamina.net tenim una campanya en marxa a la que us hi podeu sumar col·laborant amb les vostres aportacions. Però, evidentment, aquesta no serà l’única acció al barri i desde aquí us animem a totes a participar-hi.


Quan es celebra el 25N al barri de La Mina?

Com que aquest any el dia 25 de novembre cau en dissabte, s’ha decidit que la majoria d’actuacions es realitzaran el dijous 23 de novembre.

Quines activitats es proposen per preparar el 25N?

– Mural participatiu ‘Vine a dir la teva’: Situats ja al campus de la UPC i a l’Espai Cultural Font de La Mina, els murals volen recollir les opinions i experiències de les veïnes del barri. Només cal que t’hi apropis per deixar-hi el teu comentari.

-Conte sobre la violència envers les dones a la Biblioteca Font de La Mina dimecres 22 a les 17h

Quin és el programa per al 23 de novembre a La Mina?

-Plaça Maria Àngels Rosell (davant del CAP):

  • 10h a 13h – Stands d’Entitats i Taller de Pancartes. Una oportunitat per conèixer l’activitat de les diferents entitats, així com per preparar pancartes feministes de cara a la manifestació de la tarda.
  • 12h – Lectura de manifest. Com cada any els grups de dones faran lectura solemne del manifest que han preparat de forma conjunta.

-Espai Cultural Font de La Mina (Carrer Ponent 21-25):

  • 17:30h – Punt de trobada i inici de la manifestació en contra de les violències masclistes.

Totes les activitats per al 2N al municipi de Sant Adrià de Besòs: