Paco Hernández :: Gent del Barri

I continuem amb la publicació de les videoentrevistes realitzades a veïnes del barri. Aquest mes en Paco de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri ens fa un retrat del passat, el present i el futur del barri des de uns dels llocs més impressionants del barri: el terrat de l’edifici Venus.

Quan ens posem en contacte amb les persones que entrevistem els demanem que ens diguin a quin lloc del barri volen fer l’entrevista. En Paco no va dubtar ni un segon: "al terrado de Venus". I des de les alçades de un dels edifici emblemàtics del barri (era l’únic edifici previst d’enderrocar dins del Pla de Transformació del barri) ens fa un repas de la seves vivències i records al barri, de la seva realitat i de com veu el futur de tot plegat.

 

Volem agrair l’esforç, el treball i saber fer de la gent que ens ha donat un cop de mà per crear, editar i publicar. Sobretot a l’Alba Sotorra de Safofilms per la seva aportació al projecte i a Paco per la seva generositat.

 

Recordem que aquesta es la segona videoentrevista que presentem i que pots veure la que vam realitzar al Manuel Fernández i que vam publicar fa un mes.