Xancletes Liles per un estiu feminista i transformador

Durant aquest mes de juliol ens hem plantejat fer un bon grapat d'articles on poder conèixer, compartir i reflexionar com s’està treballant actualment la qüestió de gènere, el feminisme i les seves propostes entorn de la transformació social.

Aquests articles els plantegem com a part d'un procés d’aprenentatge en comú, així que hem provat de trobar persones, col·lectius, iniciatives i projectes que ens ajudin a millorar i reflexionar sobre la nostra tasca diària, cercant opinions i pensaments que ens ajudin a conformar la nostra.

Us presentem un primer article on hem recollit opinions de persones que treballen i reflexionen sobre alguns aspectes d'aquesta qüestió i durant les setmanes vinents, publicarem articles on diferents col·lectius i projectes ens presenten les seves propostes, experiències i accions.

> Xancletes Liles per un estiu feminista i transformador

I a continuació us enllacem els articles que ens ha realitzat diferent col·lectius, associacions i grups de dones per presentar-nos i compartir les seves propostes i experiències.

 

>Donestech

 

> Associació Cat – Arif

 

> Bloc Violeta

 

> Col·lectiu Punt 6

 

> Gitanas Feministas por la Diversidad

 

> Surt

 

> AlfaCostura, Adrianes i Dones Iris

Esperem que la nostra proposta de posar-nos unes xancletes liles hagi estat profitós per gaudir d'un estiu feminista i transformador.