Tanquem la desena edició de l’APS Identitats i Miralls

  • Categoria de l'entrada:Educació

A inicis de novembre donàvem la benvinguda a les 8 estudiants de l’Identitats i Miralls 2022-23. Incertesa, motivació, expectatives… les emocions es deixaven entreveure en una sessió d’aprenentatge que donaria peu a les tres trobades de servei amb col·lectius i entitas del territori. L’objectiu: analitzar l’impacte dels mitjans de comunicació en la construcció social de les identitats del barri de La Mina.

Al llarg d’aquestes setmanes, us hem anat compartint l’experiència a través del bloc del Identitats i Miralls. Dels nervis de la primera sessió als aprenentatges del segon i tercer encontre. Les estudiants s’emporten una maleta plena de reflexions i vivències i ens comparteixen ara algunes d’elles a través dels darrers articles.

I ho fan escrivint però també xerrant. Com cada any, us fem arribar el vídeo que resumeix el pas de les participants per l’Identitats i Miralls. Des del projecte, agraïm molt la seva implicació i les ganes que hi posen per conèixer el barri de primera mà i explicar-ho des de la pell.